top of page
Media_Næstved_Logo_2019.jpg

Media Næstved - et freelance medie som formidler nyheder til den professionelle presse.

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer i Næstved- og Vordingborg området, der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

Media Næstved formidler en bred vifte af relevant nyhedsstof fra Midt- & Sydsjælland som kan have offentlighedens interesse.

Det er Media Næstved, der har ophavsrettighederne til al foto- & video materiale, og det må kun benyttes ud fra indgået aftale / køb.

Ønsker du at bruge eller købe foto / video materiale fra Media Næstved, så sælger vi kun video´er & billeder som er taget af vores egne fotografer. Billederne må kun bruges til privat brug.

Det er Media Næstved, der har ophavsrettighederne til al foto- & video materiale.

Ønskes materialer anvendt i anden sammenhæng end privat brug, eller er du i tvivl om anvendelsen, skal du kontakte Media Næstved på:

pre.ma@mail.dk

Materialer vil blive forsøgt leveret i højeste kvalitet.

Ved privat brug forstås, at billederne ikke må anvendes på internettet – herunder også Facebook og lignende netværkssider - heller ikke på egen hjemmeside – i klubblade, andre tryksager, plakater, opslag eller lignende.

bottom of page