Én anholdt efter overfald på Banegårdspladsen

Opdateret: feb. 22


Politiet blev lørdag kl. 22.45 kaldt til Banegårdspladsen i Næstved, hvor to mænd på 18 og 19 år var blevet overfaldet af flere andre.


De blev slået i ansigtet og sparket på kroppen, og de blev begge senere kørt til et tjek på sygehuset.


Politiet fandt på baggrund af vidneforklaringer frem til en 18-årig mand fra Næstved, der ud fra signalementet blev genkendt på Bækkevej.


Han blev anholdt kl. 23.54 og sigtet for vold. Den 18-årige blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen kl. 03.43.

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com