17-årig nægtede at bruge mundbind


VORDINGBORG: En 17-årig ung mand fra Nørre-Alslev skulle lørdag aften med toget fra Nykøbing F. til Vordingborg.


Han ville imidlertid ikke benytte mundbind i toget, og derfor tilkaldte en togfører politiet. Et par politibetjente tog imod den 17-årige, da toget kørte ind på banegården i Vordingborg, og her modtog han en sigtelse for overtrædelse af sundhedsloven.

528 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com