17-årig sigtet for vold


FAXE: Politiet fik mandag formiddag en anmeldelse om, at to mænd havde været oppe at slås på en adresse i Faxe. Det var en 17-årig fyr fra Faxe, der var raget uklar med en 18-årig mand fra Odense, og den 17-årige havde slået og sparket den anden adskillige gange.


Den 18-årige blev efterfølgende behandlet for sine knubs på skadestuen, mens den 17-årige blev anholdt kl. 12.20 og sigtet for vold. Han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, og de sociale myndigheder er underrettet om sagen.


Den 17-årige blev løsladt efter afhøring kl. 15.00.

141 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com