18-årig kørte rundt med en ulovlig kniv


Arkivfoto: VORDINGBORG: Flere borgere kontaktede i går kl. 18.24 politiet fordi de kunne se og høre, at en bil lavede hjulspin og en masse støj på Kildemarksvej i Vordingborg.


Lidt efter var en patruljevogn på stedet, men på dette tidspunkt var alt roligt. Imidlertid ledte politipatruljen bagefter i området efter den bil, der havde lavet hjulspin.


Kl. 19.03 fandt de frem til en bil, der svarede til signalementet. Føreren var en 18-årig mand fra byen, og han blev sigtet efter knivloven, da betjentene fandt en ulovlig kniv på ham.

124 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com