18-årig mand varetægtsfængslet efter røveri i Næstved


En 18-årig mand fra Hillerød blev søndag fremstillet i grundlovsforhør i retten i Næstved.


Han blev anholdt lørdag kl. 10.23 af Nordsjællands Politi, og han er sigtet for røveri af særlig farlig karakter.


Røveriet fandt sted torsdag aften mod en telefonforretning på Farimagsvej i Næstved, hvor han havde truet med en pistollignende genstand og slap afsted med adskillige iPhones.


Telefonerne blev tilsyneladende sat til salg, og sælgeren – en 28-årig mand fra København – er blevet sigtet for hæleri. Han blev anholdt og sigtet lørdag, men er løsladt igen.


Den 18-årige blev varetægtsfængslet frem til den 20. februar.

1,392 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com