18-årig sigtet for at have sat ild til biler

Arkivfoto -

FENSMARK: Natten til søndag kl. 03.58 udbrød der brand i flere biler på Østerled i Fensmark.


Fire biler udbrændte helt og to fik skader fra strålevarmen. Gennem vidneforklaringer og en dygtig politihund fandt politiet en times tid senere frem til en 18-årig ung mand fra lokal området, som blev anholdt og sigtet for brandstiftelse.

701 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com