19-årig varetægtsfængslet for at køre ind i flok af mennesker


HASLEV: En 19-årig mand kom fredag kl. 22.28 kørende i bil ad Jernbanegade i Haslev.


Her stod der en gruppe unge mennesker, som den 19-årige tilsyneladende følte sig så provokeret af, at han kørte op på fortovet og ind mod flokken.


De fleste af dem nåede at komme væk, men en blev ramt på foden og en anden blev ramt af bilens front, så han blev kastet op i luften og landede på ryggen. De blev efterfølgende kørt til tjek på sygehuset, hvor der blev meldt om lettere kvæstelser.


Den 19-årige kørte i første omgang væk fra stedet, men meldte sig efterfølgende på en politistation, hvor han blev anholdt og sigtet for kvalificeret vold, for at have forvoldt fare for andres liv eller førlighed og efter færdselsloven.


Han blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Næstved, hvor han blev varetægtsfængslet.

271 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com