20-årig havde kniv og bushammer


GLUMSØ: Politiet fik torsdag aften en anmeldelse om, at tre fyre var blevet set i Glumsø, og at den ene havde en kniv med sig.


En politipatrulje fandt kort efter frem til dem på Åsøvej, og den ene – en 20-årig mand fra Næstved – havde en foldekniv og en bushammer på sig.


Han blev anholdt kl. 20.34 og sigtet for overtrædelse af knivloven og våbenloven. Han blev afhørt på politistationen i Næstved og blev løsladt igen kl. 22.32.

222 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com