Fredeligt nytår for Midt- og Sydsjællands Brand Redning


Midt- og Sydsjællands Brand & Redning blev ikke udsat for de store udfordringer nytårsaften og nat. Det blev kun til nogle mindre opgaver som hurtigt blev løst.

Næstvedstationen blev klokken 15,50 kaldt til Christian Sørens Havn, som ligger for enden af Skipperlodden i Karrebæksminde. Om det er en kortslutning eller fyrværkeri der er årsag til at hele målerskabet smeltede vides ikke. Branden blev slukket inden den udviklede sig.

Næste udrykning var til Fensmark, for kl. 23,37 kom meldingen om, at en raket var røget op under tagudhænget på et hus som ligger på Bøgevej. Ejeren havde selv inden brandfolkene kom, fået slukket ilden, mente man, for kl. 02,56 måtte brandfolkene alligevel retur til adressen på Bøgevej og i arbejde, da der åbenbart var faldet gløder ned i isoleringen som lå og ulmede.

Kun en enkelt skraldespand måtte lade livet i løbet af natten, en opgave som indsatsleder Jan Pagter Simonsen selv klarede, uden den store udrykning af brandbiler. På Kanalvej var der gået ild i en skraldesæk som var kastet ud mellem sivene.

Herlufmagle fik kl. 07,10 til opgave at slukke en bilbrand på Stationsvej i Glumsø om den er selvantændt eller påsat vides ikke.

Faxe/Haslev måtte også til bilbrand, en kassevogn brændte kl. 22,04 på Næstvedvej, og kl. 23,49 opstod en mindre brand på Poppelvej i Kongsted. Kl. 02,19 var der gået ild i en træterrasse i Faxe Ladeplads. Allerede kl. 02,40 måtte Faxe på hjulene igen, denne gang for at slukke en træpalle der brændte i Rønnede.

Vordingborg og Præstø havde det fredeligt, men Stege måtte af sted to gange kl. 20,46 var der ild i en container og kl. 03,12 var opgaven en mindre bygningsbrand på Falckvej i Stege.

Ringsted havde to alarmer, kl. 01,15 Blev et raketbatteri antændt op af en campingvogn, og allerede få minutter senere lød meldingen på ild i en græsplæne.

#Brand #MSBR

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com