Brand i ældre ejendom på Møllegade i Næstved


Af ukendte årsager udbrød der torsdag eftermiddag lidt før kl. 16.00, brand i en ældre ejendom på Møllegade i Næstved.

Midt- og Sydsjællands Brand & Redning måtte sende både vagtholdet og bagvagten afsted til at klare opgaven, der dels var slukningsarbejdet af ejendommen, men også sikring af nabobygningerne, så de ikke også gik i brand.

Det var naboer til ejendommen der slog alarm, da der var kraftig røgudvikling der fra. Ejendommen i Møllegade er kendt for at huse Næstveds hjemløse og skæve eksistenser der har lidt ondt i sjælen. Så vidt vides kom der ingen personer til skade ved branden.

Det er nu anden gang at brandvæsnet er på adressen. Den 9. august 2012, var der lige så en brand i huset - dog ikke så voldsom som denne gang.

#Bygningsbrand #Næstved

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle