Brand i ældre ejendom på Møllegade i Næstved


Af ukendte årsager udbrød der torsdag eftermiddag lidt før kl. 16.00, brand i en ældre ejendom på Møllegade i Næstved.

Midt- og Sydsjællands Brand & Redning måtte sende både vagtholdet og bagvagten afsted til at klare opgaven, der dels var slukningsarbejdet af ejendommen, men også sikring af nabobygningerne, så de ikke også gik i brand.

Det var naboer til ejendommen der slog alarm, da der var kraftig røgudvikling der fra. Ejendommen i Møllegade er kendt for at huse Næstveds hjemløse og skæve eksistenser der har lidt ondt i sjælen. Så vidt vides kom der ingen personer til skade ved branden.

Det er nu anden gang at brandvæsnet er på adressen. Den 9. august 2012, var der lige så en brand i huset - dog ikke så voldsom som denne gang.

#Bygningsbrand #Næstved

14 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com