Efterlyst dement kvinde fundet i god behold


Den demente 66-årige kvinde der gik fra plejecenteret Kildemarkcenteret i Næstved ved 21-tiden er fundet i god behold omkring kl. 23.35.

Kvinden blev fundet ved hjælp fra en af JRCC - forsvarets redningshelikoptere -, som var i luften over Næstved i godt halv anden time, i samarbejde med personale fra plejecenteret, frivillige og politiet.

Lettere nedkølet men i god behold, er kvinden ved Kildemarkscenteret blevet pakket godt ind i varme jakker, og for en sikkerheds skyld kørt til tjek på sygehuset af en ambulance.

På de sociale medier har der været megen interesse, bekymring og deltagelse omkring kvindens forsvinden - og heldigvis kan alle glædes over at hun nu er fundet i god behold.

#JRCC

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com