top of page

Nytårsparole hos MSBR station Næstved


Lørdag blev der hos Midt- og Sydsjællands Brand & Redning afholdt den årlige nytårsparole, hvor det forgangne år bliver rundet af og gjort op.

Traditionen tro bød Beredskabsdirektør Flemming Nygaard-Jørgensen de fremmødte velkommen, og efter man havde forsynet sig med mad og drikke, blev den lige så traditionsrige tale om året der er gået holdt.

Borgmester Carsten Rasmussen holdte også en tale, hvor han med sjove vendinger takkede beredskabet for deres indsats i 2016.

Nytårsparolen var som stedet hvor to jubilarere blev hyldet. Brandmændene Brian Sværke og René Korntved har tjent beredskabet i henholdsvis 10 og 20 år.

2016 i tal:

I 2016 har Midt- og Sydsjællands Brand & Redning haft 1.307 udrykninger, hvoraf 7 var assistancer til andre beredskaber.

Faxe Kommune har der været 285 udrykninger, hvor St. Faxe har deltaget i 157 af dem, og St. Haslev har deltaget i 125. Indsatslederen har haft 13 alene.

I Næstved Kommune har der været 493 udrykninger, hvor St. Fuglebjerg har deltaget i 54 af dem, St. Herlufmagle har deltaget i 43 udrykninger, og St. Næstved har deltaget i 351 udrykninger. St. Præstø har deltaget i 26 udrykninger. Indsatslederen har haft 66 alene.

I Ringsted Kommune har der været 223 udrykninger, hvor St. Ringsted har deltaget i 199 af dem og indsatslederen har haft 27 alene.

I Vordingborg Kommune har der været 299 udrykninger, hvor St. Stege har deltaget i 61 af dem, St. Præstø har deltaget i 35 udrykninger, og St. Vordingborg har deltaget i 185 udrykninger. Indsatslederen har haft 31 alene.

#MSBR

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page