Nytårsparole hos MSBR station Næstved


Lørdag blev der hos Midt- og Sydsjællands Brand & Redning afholdt den årlige nytårsparole, hvor det forgangne år bliver rundet af og gjort op.

Traditionen tro bød Beredskabsdirektør Flemming Nygaard-Jørgensen de fremmødte velkommen, og efter man havde forsynet sig med mad og drikke, blev den lige så traditionsrige tale om året der er gået holdt.

Borgmester Carsten Rasmussen holdte også en tale, hvor han med sjove vendinger takkede beredskabet for deres indsats i 2016.

Nytårsparolen var som stedet hvor to jubilarere blev hyldet. Brandmændene Brian Sværke og René Korntved har tjent beredskabet i henholdsvis 10 og 20 år.

2016 i tal:

I 2016 har Midt- og Sydsjællands Brand & Redning haft 1.307 udrykninger, hvoraf 7 var assistancer til andre beredskaber.

Faxe Kommune har der været 285 udrykninger, hvor St. Faxe har deltaget i 157 af dem, og St. Haslev har deltaget i 125. Indsatslederen har haft 13 alene.

I Næstved Kommune har der været 493 udrykninger, hvor St. Fuglebjerg har deltaget i 54 af dem, St. Herlufmagle har deltaget i 43 udrykninger, og St. Næstved har deltaget i 351 udrykninger. St. Præstø har deltaget i 26 udrykninger. Indsatslederen har haft 66 alene.

I Ringsted Kommune har der været 223 udrykninger, hvor St. Ringsted har deltaget i 199 af dem og indsatslederen har haft 27 alene.

I Vordingborg Kommune har der været 299 udrykninger, hvor St. Stege har deltaget i 61 af dem, St. Præstø har deltaget i 35 udrykninger, og St. Vordingborg har deltaget i 185 udrykninger. Indsatslederen har haft 31 alene.

#MSBR

23 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com