Brand i lejlighed i Næstved samtidig med gårdbrand i Lov.


Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved havde en travl tirsdag aften, med hele to alvorlige brande inden for få timer.

En voldsom brand i en landejendom i Lov sendte 1. udrykningen fra Næstved på en større opgave med at slukke en brand der var opstået i en landejendom på Lovvej lidt uden for Næstved. Alarmen indløb klokken 20.36. Arbejdet var ikke afsluttet i Lov før der indløb endnu en anmeldelse om en bygningsbrand. Denne gang kom alarmen fra en lejlighed i bebyggelsen Birkehegnet i Næstved klokken 23.41. Her var der opstået en brand i lejlighedens stue.

Alt disponibelt mandskab fra 2. udrykningen, st. Herlufmagle og indsatslederbagvagten blev hurtigt alarmeret og sendt frem til den nye brand. Et røgdykkerhold blev sendt ind i lejligheden, og her fandt man under slukningen en livløs person liggende på en sofa i den brændende stue. Det lykkedes hurtigt at få slukket branden, og få den livløse kvinde ud i det fri, hvor redningsmandskabet straks gik i gang med hjertemassage og livgivende førstehjælp.

Kvinden blev kørt til Slagelse sygehus. Her blev hun erklæret død kl. 01.10.

Hvordan brandene er opstået er der ingen oplysninger om. Politiet skal først have lavet nogle undersøgelser på stederne, inden brandårsagerne evt. kan fastslås.

#Bygningsbrand #Næstved

12 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com