Restaurant oplyst af lommelygter efter lukketid


Kl. 22.15 fik politiet en anmeldelse om, at der på en kinesisk restaurant på Axeltorv i Næstved var både lommelygter og liv i en restaurant, der ellers var lukket på pågældende tidspunkt.

En patrulje blev straks sendt til stedet for at pågribe eventuelle indbrudstyve, men da de nåede frem og ind i restauranten, viste det sig, at det var en gæst – en 36-årig mand – der havde benyttet stedets toiletfaciliteter og altså var blevet lukket inde i restauranten, da den lukkede.

Manden var ikke ude på noget ulovligt, han ville bare gerne ud af restauranten igen. Patruljen lukkede ham ud, og så faldt der ro over restauranten.

#Politi

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com