Internationalt show hylder Whitney Houston


Whitney Houstons mange fans kan se frem til en vidunderlig hyldest til en af verdens største sangerinder. Det internationale show, The Greatest Love of All – The Whitney Houston Show kommer til Næstved den 8. november.

Lige siden Whitney Houstons tragiske død i februar 2012 har hendes fans verden over ønsket sig et smukt, stærkt og flot show, der kunne hylde den enestående sangerinde – og det er nu en realitet. De mange fans kan se frem til et internationalt og håndplukket hold sangere og dansere fra hele verden. Showet har allerede spillet verden over, og nu er det tid til at de danske fans kan opleve magien, når Ny Ridehus på Grønnegades Kaserne Kulturcenter slår dørene op til en tour de force i store hits.

Det, at finde den kvinde der skulle spille Whitney Houston, viste sig at være ualmindeligt svært. Der blev holdt mere end 15.000 auditions i hele 11 lande, og efter fire måneders intense forsøg på at finde den rette var holdet bag ved at give op. Showets hovedrolleindehaver dukkede dog op i Cape Town. Den sydafrikanske Belinda Davids indtog scenen på en sådan måde, at casterne slet ikke var i tvivl. Ikke alene fik Belinda Davids tilhørerne til at tabe både næse og mund med sin smukke stemme, men hun har også en energi og en charme, som går direkte i hjertet på publikum.

Showet har gået sin sejrsgang i Sydafrika, New Zealand, Singapore, Canada og USA – nu er det Danmarks tur. Belinda Davids udtaler: ” ”Jeg ønsker, at publikum skal komme og huske Whitney, som da hun var på toppen – da hun var absolut fantastisk”.

Køb din billet i dag på www.gkkultur.dk eller fra billetsalget på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, og vær med til en to timer lang fest med Whitney Houstons største hits som fx: “I Will Always Love You”, “I Wanna Dance With Somebody”, “Didn’t We Almost Have It All”, “I’m Every Woman”, “Exhale (Shoop Shoop)” og mange, mange flere.

Pressen skrev:

“… hvor er det heldigt, at sydafrikanske Belinda Davids er noget helt særligt. Nemlig at gengive Whitney i forholdet så godt som 1:1”. 5 stjerner ***** - Nordjyske Stiftstidende (2016)

“The soul of Whitney Houston is not only alive on the Mandela Stage but its effortless, mesmerizing and in full voice. Don’t believe me? You will.” – Rave Review

“If you had walked into the iZulu Theatre blindfolded and listened to the opening son, you would be forgiven for thinking you were listening to Houston herself, Davids is that good.” – ToNight

#GrønnegadeKaserneKulturcenter

4 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com