top of page

Nyt uheld i farligt vejkryds ved Fuglebjerg


Krydset Rugkrogvej / Skælskørvej i Fuglebjerg må nok betegnes for et af de mørkeste pletter på vejkortet, især efter der er sket et nyt voldsomt uheld i krydset.

Tirsdag formiddag skete det så igen. Føreren af en Peugeot som kom fra Rugkrogvej og skulle ud på Skælskørvej overså en kvindelig bilist som kom kørende ad Skælskørvej og overholdt ikke sin vigepligt. Det medførte at de to biler ramte hinanden med voldsom kraft. Begge biler havnede inde på marken, og den ene endte liggende omme på siden. Det var også her en Movia-bus endte ved en dødsulykke som skete i samme kryds for kort tid siden. Denne sag er endnu ikke afsluttet.

Efter det oplyste skulle de to chauffører i bilerne ikke være kommet alvorligt til skade. Kvinden der kørte i en lille Nissan Micra på Skælskørvej, havde pådraget sig nogle skader i hovedet, og blev i en tilkaldt ambulance kørt til Slagelse sygehus for behandling. Den mandlige chauffør i den mørke Peugeot havde kun fået nogle knubs. Der var ingen passagerer i køretøjerne.

Opdatering:

Kommunen lover: Kryds bliver ændret

Haldagerlille: Efter dødsulykken i december sendte Næstved Kommune to mænd ud for at kigge på krydset Skælskørvej/Rugkrogvej med henblik på at komme med forslag til eventuelle ændringer. Det skriver Sjællandske.

Krydset forskydes

- Vi har konkluderet, at det vil være en god idé at ændre krydsets udformning, så de to sideveje ikke ligger overfor hinanden, som de gør nu. I stedet vil det være oplagt at lave et forskudt kryds – i realiteten to t-krydser til sidevejene, forklarer Anders Gedde Petersen, ingeniør hos Center for Trafik og Ejendomme.

Forslaget vil blive fremlagt på næste møde i Teknisk Udvalg, som finder sted 7. februar.

Anders Gedde Petersen bliver ærgerlig, da Sjællandske fortæller ham, at endnu en ulykke er sket i dødskrydset.

Lever op til kravene

- Det vil medvirke til at speede sagen op, og det sender jo bare endnu et signal om, at det er et alvorligt sted – også selvom det ikke er en såkaldt sort plet. Oversigtsforholdene lever ellers op til kravene derude, men vi laver nogle små justeringer, siger han og fortsætter:

- Vores erfaringer siger, at de her firebenede kryds er farlige. Det ville heller ikke blive lavet på den måde i dag. Hvis man kører der ofte og er vant til, at der ikke er meget trafik, kommer man af og til ubevidst til at tage nogle chancer. Hastigheden bliver højere, end hvis det er et t-kryds, hvor man tvinges til at tage farten af.

#Færdselsuheld #Fuglebjerg

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page