Danmark Dejligst kommer til Karrebæksminde


Rasmus Nøhr’s festival ”Danmark Dejligst” kommer på De Hvide Svaner Camping i Karrebæksminde fredag d. 21. Juli 2017 - mellem kl. 10.00 og kl. 23.00.

De Hvide Svaner Camping og Karrebæk Idrætsforening har fornøjelsen af at præsentere “Danmark Dejligst” i vores dejlige by Karrebæksminde, som er en GRATIS fest for alle!!

Vores dejlige by Karrebæksminde er klar til at afholde en af Danmarks største havefester og du er inviteret.

Musikprogrammet for dagen vil være vil være en god blanding der rammer musikelskeren og koncertgængerne lige i hjertet. Ud over Rasmus Nøhr, vil der være en blanding af andre kendte og etablerede kunstnere, men scenen gæstes igennem dagen også af upcoming bands fra hele landet og lokale musikere.

Danmark Dejligst er ikke kun musik, men også aktiviteter rundt om scenen.De lokale foreninger vil stå for boder med slik, kage, kaffe, is, osv. Derudover vil der foregå en masse for både børn og voksne hele dagen. Der vil være noget for børnefamilierne, for de der elsker god mad og drikke og for dem, der godt kan lide at slå en sludder af med vennerne, familien og naboerne.

#DanmarkDejligst

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com