Find detaljerne i vinterferien på Rønnebæksholm


Hvis vinterferien med børnene skal holdes herhjemme, kan kunstudstillingen på Rønnebæksholm besøges – og med en lille opgave kan hele familien undersøge detaljerne i kunsten. Udstillingen har åbent torsdag til søndag kl. 12-17.

På en rundtur i udstillingen KULØR KUGLE KANT, kan både store og små få en opgave med og nærstudere geometriske former, farver og opstillinger i værker af de tre danske samtidskunstnere: Jeanette Hillig, Jakob Hunosøe og Jytte Høy, samt en af hovedskikkelserne i dansk modernisme: Vilhelm Lundstrøm (1893-1950).

Lundstrøm er især kendt for sine malerier af opstillinger i klare farver og enkle, geometriske former, hvor hverdagens ting og sager – appelsiner, bøger, kander – bliver lavet om til forenklede former. Til udstillingen har samtidskunstnerne skabt værker, der tager udgangspunkt i Lundstrøm og bringer ham ind i nutiden.

Undervejs i opgaveløsningen kan familien nyde en kop varm chokolade i den hyggelige café, og besøget kan afsluttes i butikken, hvor der venter en lille præmie.

Udstillingen på Rønnebæksholm har åbent torsdag til søndag, samt alle helligdage kl. 12-17. Caféen har åbent samme dage kl. 12-16.30. Entré 50 kr. for voksne. Gratis adgang for børn og unge under 18.

#Rønnebæksholm

8 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com