Populære englændere fornyer folk rocken


Det britiske band COAST er den tidens bedste bud på en fornyelse inden for den populære folkrock tradition. Den 8. februar gæster bandet Grønnegades Kaserne Kulturcenter, og med sig som opvarmning har de det fremadstormende danske band She’s a Sailor.

Det engelske folkrock band COAST, nyder overalt større og større anerkendelse! Deres forfriskende bud på fornyelse inden for en genre, hvor bl.a. Runrig i mange år har siddet på tronen, er blevet taget fantastisk godt imod. Og det især af det danske publikum der bl.a. på Tønder- og Skagen festival og på en lang række spillesteder, har overværet nogle medrivende koncerter.

Mange tror fejlagtigt at bandet er skotsk, men Coast er ”pæreengelske” og kommer fra den engelske kystby Southampton. Det er selvfølgelig deres keltiske tilgang og den nærliggende sammenligning med skotske Runrig, der har givet liv til denne misforståelse.

Bandet blev stiftet af frontmand, sanger og guitarist, Paul Eastman i 2007, og året efter debuterede Coast med EP`en ”The Great Crowd”. Første regulære album med titlen ”Coast” udkom i 2009, og i 2011 udkom ”The Turning Stone”, og til foråret 2017 udkommer der et helt nyt album med titlen ”Windmills In The Sky”.

Unge danskere varmer op

Der er et sjældent set og internationalt snit over det nye danske indiepoporkester She’s a Sailor. Debutsinglen "Beautiful" udkom i april 2016 og har flere gange kunnet bryste sig af titlen som den mest spillede sang på DR P4. I oktober fulgte EP’en "Back From The Sky", der også har høstet masser af airplay og rosende omtale.

She’s a Sailor er dannet i 2015 af de to Viborgmusikere Jesper Vindberg (vokal og guitar) og Thomas Albrechtsen (keys og vokal) og bygger på deres mangeårige venskab og fascination af farverige og teatralske kunstnere som Ray Davies (The Kinks), Brian Wilson (The Beach Boys), Scott Walker, The Zombies samt det mere nutidige The Divine Comedy.

Der er god vind i sejlene for She’s a Sailor, hvis drive er en ambition om at skabe musik, der er tilgængelig, men som også er udfordrende både melodisk, harmonisk og arrangementsmæssigt.

Der venter en stor musikalsk oplevelse, for alle der elsker live musik fra øverste hylde, den 8. februar i Ny Ridehus på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Find din billet på www.gkkultur.dk, fra billetkontoret på kulturcenteret eller ved at reservere på tlf. 5588 3950.

The lineup of COAST:

Paul Eastham; vocals, guitar, piano

Chris Barnes; percussion, backing vocals

Andy Murray; electric guitars and backing vocals

Finlay Wells; bass and acoustic guitars

#GrønnegadeKaserneKulturcenter

3 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com