Omkring 3000 besøgte reptilmesse i Næstved


Der var enormt ryk ind i hallerne ved Herlufsholm Idrætscenter, da søndagens reptilmesse i Næstved løb af stablen.

På Sydsjællands Reptilmesse var der begejstring og fascinasion til alle aldre, da man i to hallen kunne opleve og købe mange slags reptiler, foder, terrarier og tilbehør til det specielle univers.

Rundt omkring i de mange forskellige stande, kunne man nogle steder se og røre ved slanger, fugleedderkopper, pindsvin, vandrende pinde, gekkoer, teju´er, skorpioner og diverse insekter.

I år var det anden gang at der blev afholdt reptilmesse i Næstved. Og det med så stor succes, at det allerede nu er bestemt, at næste reptilmesse i Næstved bliver afholdt søndag d. 6. august 2017.

#Reptilmesse

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com