top of page

Jørgen Skouboe fortæller om livet udendørs


Café Grønnegade og Grønnegades Kaserne Kulturcenter inviterer til spændende foredrag om arbejdet med tv-serien Nak og Æd, samt livet som han foretrækker det: udendørs. Foredraget er foreløbigt det eneste på Sjælland i 2017.

Den 20. april vil Jørgen Skouboe fortælle om sit arbejde med programmet Nak & Æd og om hans holdning til jagt. Her får publikum svar på hvorfor programmet f.eks. hedder Nak & Æd? Om en husmår smager godt, og hvorfor er der mon er så mange der kigger med?

Publikum skal også høre om hvordan han bliver inspireret til at bruge naturen på forskellige måder, alt efter om det er sammen med konen, kammeraterne eller alene. At være i naturen handler for Jørgen om at bruge tiden på det vi drømmer om.

Caféen serverer vildt måltid Før foredraget i Gl. Ridehus vil Café Grønnegade servere en lækker vildtsandwich. ”Vi elsker jo naturlige råvarer, og har en menu der altid byder på spændende lækkerier. Derfor er det kun oplagt at vi forkæler gæsterne og serverer en sandwich med vildt” fortæller en begejstret caféejer, Gitte Spandet. Leder af kulturcenteret John Nørbjerg følger trop og uddyber- ”Vi er jo glade for at kunne tilbyde billetter til arrangementer, hvor der både er noget til hovedet og maven. Samarbejdet med Café Grønnegade er jo især oplagt når det drejer sig om mad- og naturentusiasten Skouboe”.

Caféen er i øvrigt åben i forbindelse med kulturcentrets arrangementer og koncerter, og tilbyder her en særlig showmenu, der skifter indhold hver måned.

Har du lyst til at opleve jægeren og naturmennesket Jørgen Skouboe, samt nyde en lækker sandwich? Så tøv ikke. Billetterne er netop sat til salg og du finder dem på www.gkkultur.dk, fra billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter eller reserverer på billetten 5588 3950.

#GrønnegadeKaserneKulturcenter #JørgenSkouboe

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page