Lastbil i glatføreruheld spærrer sydmotorvejen


Redningsmandskab fra Præstø måtte tirsdag aften kl. 19.52 reagere på en melding om færdselsuheld med fastklemte i lastbil/bus på Sydmotorvejen, godt en kilometer efter Bårse tilkørslen i sydgående retning.

Fremme på stedet viste det sig blot, at en sættevogn var gledet i grøften efter at chaufføren havde mistet kontrollen over vogntoget i det glatte føre, hvorefter den havde stillet sig på tværs af hele det sydgående spor. Der skete heldigvis ikke noget med chaufføren.

Færdselsuheldet har gjort at motorvejen sydgående er spærret indtil beredskabet får bjerget hele sættevognen op af grøften, og sat den på ret kurs igen. Imens ledes trafikken af motorvejen ved Bårse.

Kl. 21.30 er der ingen tidshorisont på, hvornår motorvejen atter genåbnes.

#Færdselsuheld #Sydmotorvejen

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle