Lastbil i glatføreruheld spærrer sydmotorvejen


Redningsmandskab fra Præstø måtte tirsdag aften kl. 19.52 reagere på en melding om færdselsuheld med fastklemte i lastbil/bus på Sydmotorvejen, godt en kilometer efter Bårse tilkørslen i sydgående retning.

Fremme på stedet viste det sig blot, at en sættevogn var gledet i grøften efter at chaufføren havde mistet kontrollen over vogntoget i det glatte føre, hvorefter den havde stillet sig på tværs af hele det sydgående spor. Der skete heldigvis ikke noget med chaufføren.

Færdselsuheldet har gjort at motorvejen sydgående er spærret indtil beredskabet får bjerget hele sættevognen op af grøften, og sat den på ret kurs igen. Imens ledes trafikken af motorvejen ved Bårse.

Kl. 21.30 er der ingen tidshorisont på, hvornår motorvejen atter genåbnes.

#Færdselsuheld #Sydmotorvejen

8 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com