top of page

Oprydning efter endnu et lastbiluheld tog tid.


Omtrent 9 timer over natten fik sydmotorvejen sydgående ved Bårse lov til at fungere normalt, inden endnu en lastbil satte sig på tværs igen ved kl. 09.30-tiden.

Igen var det snevejret og det glatte føre der var årsag til uheldet. Denne gang involverede uheldet også to personbiler, og sydmotorvejen blev atter spærret. Om nogen kom til skade ved uheldet vides ikke.

På uheldsstedet - som tilfældigvis var det samme som aftenen før - blev dog autoværnet der adskiller det sydgående og det nordgående spor - ødelagt over en ca. 100 meters strækning.

Oprydningsarbejdet efter selve færdselsuheldet tog til ca. kl. 14.30 hvor den højre spor blev åbnet, men igennem hele eftermiddagen og et stykke ud på aftenen, arbejdes der med autoværnet. Venstre spor i nordgående retning er også spærret i forbindelse med dette arbejde.

#Færdselsuheld #Sydmotorvejen

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page