Oprydning efter endnu et lastbiluheld tog tid.


Omtrent 9 timer over natten fik sydmotorvejen sydgående ved Bårse lov til at fungere normalt, inden endnu en lastbil satte sig på tværs igen ved kl. 09.30-tiden.

Igen var det snevejret og det glatte føre der var årsag til uheldet. Denne gang involverede uheldet også to personbiler, og sydmotorvejen blev atter spærret. Om nogen kom til skade ved uheldet vides ikke.

På uheldsstedet - som tilfældigvis var det samme som aftenen før - blev dog autoværnet der adskiller det sydgående og det nordgående spor - ødelagt over en ca. 100 meters strækning.

Oprydningsarbejdet efter selve færdselsuheldet tog til ca. kl. 14.30 hvor den højre spor blev åbnet, men igennem hele eftermiddagen og et stykke ud på aftenen, arbejdes der med autoværnet. Venstre spor i nordgående retning er også spærret i forbindelse med dette arbejde.

#Færdselsuheld #Sydmotorvejen

6 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com