Brandvæsnet på kort visit på Korinthvej


Midt- og Sydsjællands Brand & Redning måtte lidt over kl. 16 rykke ud af garageanlæget på Manøvej.

Årsagen var, at det automatiske brandalarmeringsanlæg på det Socialpædagogiske Center på Korinthvej i Næstved var blevet aktiveret, og på den måde havde sendt brandkøretøjerne afsted.

Ganske hurtigt var brandvæsnet på adressen, og lige så hurtigt efter, kunne indsatsleder Thomas Halskov konstatere at der ikke var tale om brand, men en fejl.

Anlæget blev herefter nulstillet, og brandmandskabet retunerede til brandstationen.

#ABA #Korinthvej #Næstved

7 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com