top of page

Kørte i Næstved Havn på cykel.


En dreng fik mandag formiddag ufrivilligt at mærke hvordan vinterbaderne føler det, efter de har været en tur i de kolde elementer.

Klokken ca. 11 fik Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved en melding om en drukneulykke som var sket på Kanalvej i Næstved. En person skulle være røget i vandet, men efter det oplyste skulle vedkommende hurtigt være kommet op, ved hjælp af de trin som er svejset på spunsvæggene ved boldværket.

En ung mand var kommet cyklende på en damecykel langs med havnekajen. Pludselig var kæden røget af, og det resulterede i en bevægelse, så cykel og den unge mand væltede ud over kajkanten og ned i det isnende kolde vand.

Hvordan drengen har det efter sin ufrivillige vinterbaderdebut vides ikke, men cyklen er senere hentet op af dybet. Efter flere forsøg lykkedes det nemlig to havnearbejdere fra Næstved Havn at fange cyklen med et reb og en krog, den står nu på molen klar til afhentning af ejeren, men skal nok have en ny kæde.

#NæstvedHavn

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page