Kørte i Næstved Havn på cykel.


En dreng fik mandag formiddag ufrivilligt at mærke hvordan vinterbaderne føler det, efter de har været en tur i de kolde elementer.

Klokken ca. 11 fik Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved en melding om en drukneulykke som var sket på Kanalvej i Næstved. En person skulle være røget i vandet, men efter det oplyste skulle vedkommende hurtigt være kommet op, ved hjælp af de trin som er svejset på spunsvæggene ved boldværket.

En ung mand var kommet cyklende på en damecykel langs med havnekajen. Pludselig var kæden røget af, og det resulterede i en bevægelse, så cykel og den unge mand væltede ud over kajkanten og ned i det isnende kolde vand.

Hvordan drengen har det efter sin ufrivillige vinterbaderdebut vides ikke, men cyklen er senere hentet op af dybet. Efter flere forsøg lykkedes det nemlig to havnearbejdere fra Næstved Havn at fange cyklen med et reb og en krog, den står nu på molen klar til afhentning af ejeren, men skal nok have en ny kæde.

#NæstvedHavn

11 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com