Luftballon i frostklart himmelrum


I himmelrummet over Rønnede / Holmegaard området, kunne man tirsdag morgen se og opleve varmluftballonen med indregistreringen OY-BOW, flyve i frostklart vejr med morgensolen skinnende på den skyfrie himmel.

Varmluftballonen OY-BOW er af mærket Thunder & Colt Ltd. og typen Colt 77A. Ejer af ballonen er luftskipper/aeronaut Lau Laursen som er formand for Nordens største ballonklub "Circus Balloon Club".

Læs mere om klubben på circusballoon.dk

#Luftballon

22 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com