Enø Kystvej spærret næsten en time efter eneuheld


To personer måtte med ambulancer transporteres til Slagelse sygehus traumecenter efter en voldsom eneulykke som skete onsdag eftermiddag på Enø Kystvej ud for den gamle lysstøberfabrik.

Et ældre ægtepar som efter sigende kom kørende med meget høj fart ad Enø Kystvej havde åbenbart ikke observeret at vejen drejede, med det resultat at bilen fortsatte ind i en betonsokel som beskytter bygningerne til den gamle lysstøberfabrik. De to personer i bilen var teknisk fastklemt og måtte frigøres med forsigtighed af de tilkaldte redningsfolk fra Midt-og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved, som klippede taget af den forulykkede bil.

Da der ikke er nogle omkøringsmuligheder i området, skabte uheldet hurtigt lange køer på begge sider af uheldet, men efter en hurtig oprydning, blev vejen igen farbar efter godt en times spærring. Hastigheden på strækningen er kun 40 km/t, men kun få overholder den lave hastighed oplyser flere beboere i området.

De to personers tilstand kendes ikke, men bilen må efter den hårde medfart nok regnes for totalskadet.

#Færdselsuheld #Enø

13 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com