Mindre brand i isolering på Ærøvej


Mens 1. udrykningshold var fastlåst med arbejde på et færdselsuheldssted på Enø, indløb der kl. 16.16 en melding til vagtcentralen hos Midt- og Sydsjællands Brand & Redning, på brand i industribygning på Ærøvej, blot 100 meter fra brandstationen.

Her til måtte 2. udrykningshold så i aktion. Ved ankomst til stedet viste det sig ikke at have så alvorlig karakter. I forbindelse med gulvarbejde hos Næstved VVS var der af ukendte årsager opstået brand i en lille kvadratmeter isoleringsmateriale i gulvet, men det havde man selv formået at slukke inden barndmandskabets ankomst.

Indsatsleder Jan Pagter Simonsen kunne sammen med holdlederen og et termisk kamera konstatere, at der ingen gløder og anden fare var tilbage, så man kunne hurtigt retunere til garageanlæget igen.

Tilstedeværende Politi blev efterfølgende opholdt et par minutter af en lille skare fra den yngste generation, som syntes at politibiler og brandbiler var spændende at kigge på, så de fik en lille fortælling om politibilen med på vejen.


0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle