Kvinde kørende i en Audi overholdt ikke sin vigepligt


For anden gang onsdag måtte mandskab fra Midt-og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved frigøre uheldige bilister fra smadrede køretøjer. Kl. 21.51 lød meldingen på færdselsuheld med fastklemte. Uheldet var sket på Præstø Landevej mellem Mogenstrup og Næstved.

En kvinde kom kørende på Næstelsø Præstemark i en hvid Audi og skulle ud på Præstø Landevej, men overholdt ikke sin ubetingede vigepligt, samtidig med at hun overså en bil som kom fra hendes venstre side på Landevejen kørende mod Næstved. En mand som kørte i en Skoda, havde ingen chancer for at undgå at køre direkte ind i siden på Audi´en.

Redningsfolkene fra Næstved måtte klippe Audiens døre og dørstolpen i den ene side af, for at få plads så kvinden forsigtigt kunne hjælpes ud og lagt på en båre. Hendes tilstand kendes ikke i skrivende stund, men det forlyder at ingen skulle være kommet alvorligt til skade. Chaufføren i Skoda´en skulle være sluppet med mindre knubs.

Landevejen var spærret for alt trafik i begge retninger i godt en time, indtil redningsmandskabet var færdige, og vejen var renset for olie og vragdele. Sammenstødet der var ret voldsomt, forårsagede store materielle ødelæggelser på begge køretøjer.

#Færdselsuheld

10 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com