top of page

Spillestedet Vershuset havde besøg af Fallulah

Opdateret: 9. sep. 2021


En veloplagt Fallulah med band var fredag aften forbi spillestedet Vershuset på Grønnegades kaserne i Næstved.

I Vershuset præsenterede Fallulah sange fra hendes tre albums ”The Black Cat Neighbourhood”, ”Escapism” og ”Perfect Tence” fra februar 2016, som i øvrigt er hendes første internationale album. Enkelte kopinumre var der også at finde i repertoiret.

Fallulah var i topform, og det smittede af på de godt 150 betalende publikummer, der som aftenen skred frem, faldt mere og mere i et med Fallulah og musikken på scenen. Det var og blev en rigtig god koncert og oplevelse for publikummerne, sammen med Fallulah på Vershuset.

Senest har man på TV kunne opleve Falullah i ”Toppen af poppen” som rullede over skærmen i efteråret 2016, hvor hun sammen med blandt andre Ida Corr, Peter A.G. Nielsen og Djämes Braun lavede nyfortolkninger af hinandens hits.

Efterfølgende er Fallulah blevet mor, og samtidig med rollen som mor, er hun med tydelig ny energi og glæde, gået i gang med hendes ”Strange world tour” som netop er startet og som sender hende rundt på i alt 17 forskellige spillestedet i hele landet, frem til d. 25. marts 2017. Besøget i Næstved var nummer to i koncert rækken.

#Fallulah #GrønnegadeKaserneKulturcenter

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page