Brand i tørretumbler på Hvedevænget i Næstved


Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved måtte kl. 17.29, rykke ud til en anmeldt bygningsbrand i en etageejendom på Hvedevænget 95 i Næstved.

En defekt tørretumbler gik pludselig i brand under tørring af tøj i etageejendommens vaskerum, med kraftig røgudvikling til følge.

På stedet havde personer selv forsøgt at slukke tørretumbleren og tøjet med en pulverslukker - men forgæves.

Ved brandmandskabets ankomst gik røgdykkere hurtigt ind i kælderetagen og fik situationen under kontrol. Strømen til tørretumbleren blev afbrudt, tørretumbleren blev slukket, og tøjet blev gennem et kældervindue lagt ud på græsset hvor det blev efterslukket.

Inden brandmandskabet kunne forlade stedet, blev hele ejendommen gennemluftet af deres overtryksventilator.

#Brand #Tørretumbler

13 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com