Mystisk bilbrand ved Lille Næstved Skole


En Opel Astra stationcar som af ukendte var hensat ved Lille Næstved Skole på Herlufholmvej i Næstved, udbrændte på mystisk vis totalt natten til mandag.

Midt- og Sydsjællands Brand & Rednings vagtcentral i Næstved modtog alarmen kl. 03.06. Det tog kun brandfolkene få minutter at komme frem til stedet, men bilen var allerede totalt overtændt. Brandfolkene fik hurtigt bugt med ilden. Selve efterslukningen blev foretaget med store mængder brandhæmmende skum, så ingen skjulte gløder havde mulighed for at genstarte branden.

Hvem ejeren er, og hvorfor bilen lige netop er havnet på Lille Næstved Skoles parkeringsplads skal politiet nu prøve at finde ud af. Bilen havde tydelige spor efter at have været part i et færdselsuheld og måske blot skulle skaffes af vejen. Køretøjet var uden nummerplader, og hele fronten på bilen var totalt smadret, inden branden opstod.

Hvordan ilden er opstået i Astra'en, er der ingen meldinger om. Det tog kun brandfolkene ca. 18 minutter at løse opgaven, så kunne de vende tilbage til deres varme dyner, som de lige var kaldt væk fra.

#Bilbrand

8 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com