Brand i det gamle kommunekontor i Glumsø


En brand opstået i en lejlighed på Realskolevej sendte onsdag formiddag flere brandkøretøjer fra Herlufmagle, Fuglebjerg og Næstved på en køretur til Glumsø.

Der var klokken 09.25 indløbet en alarmmelding om ild i en af lejlighederne, som blev opført i det gamle kommunekontor som blev ombygget efter kommunesammenlægningen med Næstved. Branden blev hurtigt slukket af de først ankomne brandfolk, men da bygningen indeholder en masse hulrum, og en masse røg trængte ud ved alle åbninger i tagkonstruktionen blev stationen i Næstved kald til assistance med deres stigevogn. Hele den øverste del af bygningen blev nøje gennemgået, for at være sikker på at der ikke var opstået lommer med ild.

Det tog brandfolkene næsten 4 timer at gennemgå brandtomten, før de med sikkerhed kunne fastslå at branden ikke havde bredt sig. Hvordan branden er opstået i lejligheden vides ikke. Ingen personer skulle være kommet til skade.

#Bygningsbrand #Glumsø

8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com