Forbered dig på kraftigt snefald de næste døgn


Allerede nu kan det være fornuftigt at forberede sig til det varslede vintervejr der rammer området de næste døgn.

Ifølge Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) vil vintervejret over Næstved trække ind fra vest, og vil i løbet af torsdagen stille og roligt arbejde sig fra Midt- og Sønderjylland, Fyn, og frem til Sjælland og øerne.

Det forventes at Næstved kommune vil blive omfattet af det værste snefald i vejrfronten fra torsdag omkring kl. 16.00 til fredag kl. 06.00. Lokalt kan der i tidsrummet falde op til 20 cm. sne.

Som trafikant skal du der for de næste dage, regne med længere rejsetid hvor end du skal hen, på grund af kraftigt snefald, snefygning etc.. Giv dig tid og kør efter forholdene, og husk at trafikmeldinger jævnligt kan høres på DR Radio P4/Sjælland.

#Trafik

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com