Minibus udbrændte på Gisselfeldvej ved Vester Egede


Hvad den direkte årsag er til, at en VW minibus gik i brand mellem Vester Egede og Gisselfeld torsdag aften, vides ikke. Et faktum er dog, at den nu står totalt udbrændt tilbage.

Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Haslev modtag alarmen om bilbranden kl. 19.14. Allerede ved anmeldelsen blev det oplyst, at bilen stod overtændt på den øde strækning, Gisselfeldvej.

Ved brandmandskabets ankomst fik røgdykkere hurtigt slukket branden som hovedsaglig var i minibussens kabine. Om der kom nogle personer til skade i forbindelse med bilbranden er ukendt.

#Bilbrand

3 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com