Udramatisk skorstensbrand på Johanne Korchs Vej


Til Midt- og Sydsjællands Brand & Redning vagtcentral på Manøvej i Næstved, indgik der sent torsdag aften kl. 22.42 en alarm vedrørende skorstensbrand.

På Johanne Korchs Vej var der på et hus lige lovlig meget gang i skorstenen, mente ejerne. For en sikkerheds skyld vurderede de, at det nok var bedst at tilkalde brandvæsnet.

Ved ankomst var der ingen større dramatik. Dog var der megen røg og gnister fra skorstenen, men brandfolkene kunne klare opgaven ved at feje skorstenen inde fra huset. Der efter blev askeskuffen og indholdet fra brændeovnen båret uden for hvor det fik en lille omgang vand.

Alt kom på den måde under kontrol, og kl. 23.20 kunne brandbilerne forlade stedet, og beboerne i huset kunne finde sig trygt tilrette til nattens søvn.

#Skorstensbrand

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com