top of page

Ingen lukning af brandstation i denne omgang


Beredskabskommissionen for Midt- og Sydsjællands Brand & Redning, der omfatter kommunerne Faxe, Næstved, Ringsted og Vordingborg har på ekstraordinært møde fredag den 24. februar 2017 vedtaget et nyt fælles serviceniveau for redningsberedskabet i de fire kommuner.

Formand Henrik Hvidesten og borgmester i Ringsted Kommune udtaler:

”Det er glædeligt, at det er en enig Beredskabskommission, der er kommet frem til et serviceniveau for redningsberedskabet i de fire kommuner, der ikke ændrer på servicen overfor borgerne.”

Det nye fælles serviceniveau betyder, at der ikke lukkes nogen brandstationer, men der vil ske en tilpasning af de enkelte brandstationers dækningsområde, så det sikres, at det altid vil være den nærmeste relevante ressource, der alarmeres til en hændelse.

Den endelige vedtagelse af serviceniveauet for redningsberedskabet skal ske i de enkelte kommuners kommunalbestyrelser, efter det har været sendt i høring ved Beredskabsstyrelsen.

#MidtogSydsjællandsBrandRedning

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page