Tre kvæstet ved færdselsuheld nær Mogenstrup


En blev med Akutlæge helikopteren fløget til Rigshospitalet, og to andre blev kørt til Slagelse sygehus efter et voldsomt frontalt sammenstød nær Mogenstrup.

Uheldet skete på Præstø Landevej godt 300 meter efter t-krydset Næstelsø Præstemark i retning mod Mogenstrup. Af ukendte årsager kørte en personbil med to personer, kommende fra Mogenstrup omkring kl. 14.00, over i modsatte vognbane, og stødte frontalt sammen med en varevogn med en person, som kom fra Næstved.

Færdselsuheldet afstedkom, at flere ambulancer samt regionens akutlæge helikopter, måtte rekvireres frem til stedet. Mandskab fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning blev kl. 14.17 også alarmeret frem til stedet for oprydning og opsamling af olie og væske på kørebanen fra de to implicerede køretøjer.

Imens rednings- og oprydningsarbejdet stod på var uheldsstedet helt spærret af, og øvrige trafikanter på Præstø Landevej blev ledt af alternative ruter af tilstedeværende politi.

Efter at uheldsstedet var klar igen til trafikken, og en tilkaldt bilinspektør havde været til stede for at indsamle data til efterforskningen om hvordan uheldet var sket, blev Præstø Landevej igen åbnet og meldt i daglig orden kl. 16.25.

Ingen af de tre implicerede personer er i livsfare efter færdselsuheldet.

#Færdselsuheld #Akutlægehelikopter

34 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com