Peter A. G. tryllebandt publikum i Ny Ridehus

Opdateret: 9. sep. 2021


Hele Danmarks folkekære, jordnære, energifyldte finurlige fætter Peter A. G., festede sammen med over 300 betalende gæster, onsdag aften i Ny Ridehus i Næstved.

Med lattergivende røverhistorier fra Peter A. G.´s virkelige liv, bandt han alle sine numre sammen på fineste vis, da han på Grønnegades Kaserne Kulturcenter var forbi med sit solo arrangement - ”Det Scene Show 3”.

I halvanden time, kun afbrudt af en lille pause, var der ren hygge og fuld kontakt mellem Peter A. G. og publikum, når han fortalte og sang sange fra hans enorme repertoire som strækker sig hele 50 år tilbage sammen med bandet GNAGS.

Det blev en onsdag aften på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, der sent vil gå over i glemmebogen.

SE FILM HER

#PeterAG #GrønnegadeKaserneKulturcenter

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle