Peter A. G. tryllebandt publikum i Ny Ridehus


Hele Danmarks folkekære, jordnære, energifyldte finurlige fætter Peter A. G., festede sammen med over 300 betalende gæster, onsdag aften i Ny Ridehus i Næstved.

Med lattergivende røverhistorier fra Peter A. G.´s virkelige liv, bandt han alle sine numre sammen på fineste vis, da han på Grønnegades Kaserne Kulturcenter var forbi med sit solo arrangement - ”Det Scene Show 3”.

I halvanden time, kun afbrudt af en lille pause, var der ren hygge og fuld kontakt mellem Peter A. G. og publikum, når han fortalte og sang sange fra hans enorme repertoire som strækker sig hele 50 år tilbage sammen med bandet GNAGS.

Det blev en onsdag aften på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, der sent vil gå over i glemmebogen.

SE FILM HER

#PeterAG #GrønnegadeKaserneKulturcenter

8 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com