Brand i brændeskur på Hjortøvej


Af ukendte årsager gik der mandag eftermiddag ved kl. 16.20-tiden, brand i et fritstående brændeskur på Hjortøvej i Næstved.

Naboen - en tidligere brandmand - bemærkede på et tidspunkt, at der lugtede af røg, og reagerede promte da han opdagede branden i skuret. Ejeren af brændeskuret var ikke at finde hjemme, og måtte der for kontaktes af tilstedeværende politi.

Kl. 16.22 blev branden anmeldt til Midt- og Sydsjællands Brand & Redning, som hurtigt der efter var på adressen som ligger relativt tæt på brandstationen på Manøvej. I mellemtiden havde naboen etableret en vandslange med vand, og foretaget førsteindsatsen.

På stedet fik brandmandskabet tømt brændeskuret for brænde, og slukket de sidste gløder inden de roligt kunne forlade stedet igen.

#Brand #Hjortøvej

21 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com