Voldsom brand i grøntforretning i Næstved


Tidlig mandag morgen udbrød der en voldsom brand i en grøntforretning som ligger på hjørnet af Farimagsvej og Jernbanegade i Næstved.

Alt disponibelt mandskab fra brandstationen i Næstved blev sammen med et hold fra Beredskabsstyrelsen i Næstved sat ind i bekæmpelse og efterslukning i branden som menes at være opstået omkring et vindue i baggården. Det var her at branden var mest voldsom da de første brandfolk ankom.

Slukningsarbejdet blev noget besværliggjort, da ilden var vandret inde i en etageadskillelse, og det var nødvendigt først at fjerne en hel del hylder og kasser med radisser og tomater og andre ting inden hele loftbeklædningen kunne pilles ned så man kunne komme frem til flammerne. Et advokatkontor som lå på første salen, fik på grund af branden store problemer. De havde nemlig flere sagsakter liggende som de ikke kunne få fat i, og som de skulle bruge i retten mandag.

Hvordan branden er opstået vides ikke, men skal undersøges af politiets teknikere senere. Den voldsomme brand skabte en del trafikale problemer for morgentrafikken da en del af Farimagsvej var helt spærret, og alle busser og biler kunne kun bruge den ene vejbane i Jernbanegade.

#Jernbanegade

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com