top of page

Voldsom brand i grøntforretning i Næstved


Tidlig mandag morgen udbrød der en voldsom brand i en grøntforretning som ligger på hjørnet af Farimagsvej og Jernbanegade i Næstved.

Alt disponibelt mandskab fra brandstationen i Næstved blev sammen med et hold fra Beredskabsstyrelsen i Næstved sat ind i bekæmpelse og efterslukning i branden som menes at være opstået omkring et vindue i baggården. Det var her at branden var mest voldsom da de første brandfolk ankom.

Slukningsarbejdet blev noget besværliggjort, da ilden var vandret inde i en etageadskillelse, og det var nødvendigt først at fjerne en hel del hylder og kasser med radisser og tomater og andre ting inden hele loftbeklædningen kunne pilles ned så man kunne komme frem til flammerne. Et advokatkontor som lå på første salen, fik på grund af branden store problemer. De havde nemlig flere sagsakter liggende som de ikke kunne få fat i, og som de skulle bruge i retten mandag.

Hvordan branden er opstået vides ikke, men skal undersøges af politiets teknikere senere. Den voldsomme brand skabte en del trafikale problemer for morgentrafikken da en del af Farimagsvej var helt spærret, og alle busser og biler kunne kun bruge den ene vejbane i Jernbanegade.

#Jernbanegade

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page