Gæstesejlerne kommer til Næstved til april


Så er det sikkert og vist, til april får gæstesejlere der ønsker at sejle helt ind til Næstved nu mulighed for at smide fortøjningerne i land. Den lille havn som har fået navnet Suså Havn, fordi den ligger helt inde i bunden af Næstved erhvervshavn, hvor Susåen har sit udløb.

Det er Næstved havns bestyrelse der på et møde har vedtaget at bruge op imod 200.000 kroner på at uddybe og lave de fornødne ændringer i den lille havn, så der efter planen vil blive plads til omkring 20 gæstesejlere. For at gøre plads til de lidt større sejlbåde vil havnen inden for kort tid blive uddybet til omkring 2,5 m. i øjeblikket er dybden på steder kun 1 m. Arbejdet forventes at tage omkring en uge, springvandet må i forbindelse omlægningen til gæstehavn nok lade livet, og de store træskibe der i øjeblikket ligger til restaurering langs kajen, vil efter planen blive flyttet længere ud af kanalen.

Havnebestyrelsen har nu vendt den negative udmelding de først kom med, til at byde gæstesejlerne velkommen, til nogle af de mest optimale forhold man kan tænke sig, helt tæt på Næstved by.

Beslutningen som i sejlerkredse bliver budt velkommen med åbne arme, mener at den ændrede holdning fra havnebestyrelsens side, på sigt vil føre meget mere med sig, og gøre hele havneområdet mere attraktivt for besøgende både til lands og til vands.

#NæstvedHavn

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com