top of page

Bygningsbrand tæt på brandstationen i Næstved


Der var ikke langt for brandfolkene at køre da der tirsdag eftermiddag indløb en melding om brand i en bygning, som ligger på samme vej som brandstationen i Næstved.

Klokken 15,56 modtag alarmcentralen på brandstationen i Næstved en melding om, at der var udbrudt brand i en servicebygning til autoforhandleren CarCenter som ligger på Manøvej 1 i Næstved. Da de første brandfolk nåede frem til stedet efter et par minutter, var hele bygningen indhyllet i røg, men der var ingen flammer at se, før et røgdykkerhold kom ind i bygningen.

Da man i første omgang ikke vidste hvor branden var opstået tog stationsleder Jan Pagter Simonsen ingen chancer, og 2. udrykningen blev tilkaldt til assistance. Det tog ikke brandfolkene lang tid at få bekæmpet ilden, som siden menes at være opstået i forbindelse med opladningen af nogle bilbatterier, som stod i et lokale i stueetagen.

For at være sikker på at al ild var slukket, blev en etageadskillelse mellem stuen og førstesalen revet ned, og bygningen blev herefter målt igennem med et termisk kamera der kan afsløre om der stadig på steder er en større varmeudvikling.

Ingen personer befandt sig i bygningen da branden opstod, senere skal brandtomten så gennemgås, for evt. at finde den nøjagtige årsag til branden. Et par af lokalerne udbrændte totalt, sammen med en hel del inventar, nogle hjul og dæk som lå til opbevaring.


0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page