Seddeltricket brugt ved køb af læskedrik


En kvinde og en mand var onsdag kl. 12.33 blevet tørstige, så de gik ind i en kiosk på Kildemarksvej i Næstved og fandt to læskedrikke frem.

De betalte med en 1000 krone-seddel og fik en 500 krone-seddel, to 200 krone-sedler og en stak mønter retur. Så langt så godt. Men så fortrød kvinden og manden købet.

De var åbenbart ikke tørstige alligevel. De afleverede læskedrikkene og fik 1000 krone-sedlen retur af den 43-årige ekspedient. Kvinden gav ekspedienten sedler og mønter retur, og parret forlod kiosken.

Først derefter opdagede ekspedienten, at hun manglede 500 krone-sedlen, og da var parret for længst over alle bjerge.

#Politi

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com