Tre biler i uheld på Slagelsevej ved Fodby


Der var ingen alvorlige tilskadekommende men en del materielle skader, da tre biler havnede i et harmonikasammenstød på Slagelsevejen lidt uden for Næstved.

Midt - og Sydsjællands Brand & Redning blev torsdag eftermiddag rekvireret af politiet, til at sørge for oprydningen efter uheldet, som var sket omkring klokken 15,00 ud for indkørslen til Fodby. De tre ødelagde biler blev hurtigt fjernet fra stedet, men tilbage var en del olie og andre væsker, som folkene fra brandstationen i Næstved med kattegrus, kost og skovl først skulle have jernet, inden den ene vejbane som var spærret kunne åbnes igen.

Uheldet skabte ingen større trafikale problemer, da politiet sørgede for at trafikken blev afviklet i god ro og orden under oprydningen.

#Færdselsuheld

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com