Stjal penge fra kassen i Storcenteret


En tilsyneladende høflig forespørgsel efter noget i bagbutikken fik en ekspedient til at gå ud bagved og lede.

Mens ekspedienten rodede ude i bagbutikken, så kunden sit snit til at snuppe et anseeligt kontantbeløb op af kasseapparatet, og da ekspedienten vendte tilbage, var kunden over alle bjerge og altså med indholdet af kasseapparatet.

Tyveriet fandt sted torsdag den 16. marts, men det blev anmeldt torsdag 23. marts klokken 12.15. Gerningsmanden beskrives som en mellemøstlig mand på 40-50 år og cirka 190 centimeter høj. Almindelig af bygning og skaldet. Han var iført sort jakke, hvid t-shirt, blå jeans, gråt tørklæde og sorte sko. Hvis nogen har oplysninger, der kan føre til manden, bedes man kontakte 114.

#NæstvedStorcenter #Politi #Næstved

572 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle