Stjal penge fra kassen i Storcenteret


En tilsyneladende høflig forespørgsel efter noget i bagbutikken fik en ekspedient til at gå ud bagved og lede.

Mens ekspedienten rodede ude i bagbutikken, så kunden sit snit til at snuppe et anseeligt kontantbeløb op af kasseapparatet, og da ekspedienten vendte tilbage, var kunden over alle bjerge og altså med indholdet af kasseapparatet.

Tyveriet fandt sted torsdag den 16. marts, men det blev anmeldt torsdag 23. marts klokken 12.15. Gerningsmanden beskrives som en mellemøstlig mand på 40-50 år og cirka 190 centimeter høj. Almindelig af bygning og skaldet. Han var iført sort jakke, hvid t-shirt, blå jeans, gråt tørklæde og sorte sko. Hvis nogen har oplysninger, der kan føre til manden, bedes man kontakte 114.

#NæstvedStorcenter #Politi #Næstved

571 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com