Markrace endte med mark- og bilbrand


Unge mænds hyggelige lørdag på en mark i Størlinge ved Tappernøje, endte med mark- og bilbrand.

Mændene havde lørdag eftermiddag hygget sig med markrace i gamle udtjente biler på en upløjet mark lidt uden for Størlinge. Under racet bryder en af bilerne af ukendte årsager i brand, og antænder samtidig bevoksningen på marken.

Hurtigt stoppes løjerne og samtlige deltagere går i første omgang i kast med at få slukket marken. Og det lykkes, så kun et mindre areal på marken bliver flammernes bytte.

Anderledes går det med bilen hvor ilden tager mere og mere fat, og der ringes 1-1-2. Frem mod branden kan udrykningskøretøjerne med tydelighed se den sorte røgfane som stiger op fra marken i horisonten.

Indsatsleder Jan Pagter Simonsen som er den første fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning på stedet, kan direkte fra stedet informere om situationen til mandskabet i slukningstoget, om alt der ingen yderligere fare er på færde, og at kun to røgdykkere skal være parate til at foretage slukningsarbejde.

Ved ankomst til stedet foretager de to røgdykkere slukning af bilen. Efterfølgende er det nødvendigt at fylde bilen med brandhæmmende skum for at sikre at der ikke sker en genantændelse af branden i bilen.

#Bilbrand #Størlinge #Markrace

621 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com