Ung mand dræbt i ulykke på Ny Præstøvej


Kort før kl. 19.00 skete der en tragisk hændelse med dødelig udgang på Ny Præstøvej ud for nr. 320, lidt uden for Næstved.

En ung mand trådte ud af sin bil på vejen, og blev ramt af en bilist der kom kørende mod Mogenstrup. Påkørslen var så kraftig, at manden afgik ved døden på stedet.

Politi, ambulancer plus regionens akutlæge helikopter blev straks sendt til stedet. Akutlæge helikopteren kunne dog efter en kort stund på ulykkesstedet, retunere til flyvepladsen i Ringsted, da dens indsats ikke kunne ændre på det faktuelle. Chaufføren som påkørte den unge mand, er ramt af chok.

I tidsrummet frem til kl. 21.00, var ulykkesstedet totalt spærret for al trafik imens politiet og en tilkaldt bilinspektør foretog undersøgelser. Trafikken måtte som følge her af, finde alternative ruter for at komme forbi ulykkesstedet.

Den unge mands pårørende er blevet underrettet.

.

#Færdselsuheld #Trafikulykke

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com