Ung mand dræbt i ulykke på Ny Præstøvej


Kort før kl. 19.00 skete der en tragisk hændelse med dødelig udgang på Ny Præstøvej ud for nr. 320, lidt uden for Næstved.

En ung mand trådte ud af sin bil på vejen, og blev ramt af en bilist der kom kørende mod Mogenstrup. Påkørslen var så kraftig, at manden afgik ved døden på stedet.

Politi, ambulancer plus regionens akutlæge helikopter blev straks sendt til stedet. Akutlæge helikopteren kunne dog efter en kort stund på ulykkesstedet, retunere til flyvepladsen i Ringsted, da dens indsats ikke kunne ændre på det faktuelle. Chaufføren som påkørte den unge mand, er ramt af chok.

I tidsrummet frem til kl. 21.00, var ulykkesstedet totalt spærret for al trafik imens politiet og en tilkaldt bilinspektør foretog undersøgelser. Trafikken måtte som følge her af, finde alternative ruter for at komme forbi ulykkesstedet.

Den unge mands pårørende er blevet underrettet.

.

#Færdselsuheld #Trafikulykke

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va