Årsag til tragisk ulykke kendt.


En ung mand blev søndag klokken 18.52 dræbt i en færdselsulykke på Ny Præstøvej i Næstved.

Han havde fået motorproblemer og var holdt ind til siden. Da han åbnede motorhjelmen, steg der damp op, og for at undgå dampen sprang han til siden, hvor en bil i det samme passerede og ramte den unge mand, hvis liv ikke stod til at redde.

#Færdselsuheld #NyPræstøvej #Næstved

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com